Utekontakten i BodøKontaktinformasjon
Lesbe sex
 
SPØRSMÅL: Hei jeg er en jente på 16 som er skeiv. jeg holder på med en jente jeg liker utrolig godt og vi roter litt rundt osv. en ting jeg er kjempe usikker med er det å fingre og slikke henne osv. jeg er så usikker på om jeg gjør det riktig og om hun vil nyte det om det gjør vondt for henne. jeg har utrolig lite selvtillit og sliter da med dette... hva skal jeg gjøre. selv om vi hjelper hverandre er jeg forsatt kinda redd og usikker...
 
Jente, 16 år
 
SVAR:

Hei jente 16 år

Du skriver at du er litt redd og usikker når du har sex med hun du holder på med. Det å ha sex kan gjøre veldig mange usikre og noen ganger være skremmende. Men det viktigste er at man har det med noen man er sikker på og føler seg vel rundt. Det er godt å høre at dere hjelper hverandre, det betyr kanskje at dere er trygge rundt hverandre. Vi tror med tid og god kommuikasjon så vil det gå bra. Er du usikker på om du gjør noe hun ikke liker er det lov å spørre om hun syns det er godt eller bare spør henne om hva hun liker. 

God kommunikasjon gir god sex. Snakk sammen før, mens dere holder på og etter. Da lærer dere hverandre bedre å kjenne. Og selv tilliten vil sakte men sikker bli bedre. Du må også huske at hun liker deg ellers hadde hun ikke vært med deg eller hatt sex med deg. 

Lurer du på noe mer eller ønsker å prate mer med oss kan du sende en sms/ringe eller kontakte oss på 90737876  

Med vennelig hilsen
Sunniva og Amina 
 
 
«Tilbake  
  Tips en venn
Powered by: mpPublish