Utekontakten i BodøKontaktinformasjon
Tror du at du er gravid?
 

Hvis du har hatt samleie og ikke brukt prevensjon, eller at prevensjonen ikke fungerte som den skulle kan du ha blitt gravid.

Hvis du tror at du er gravid kan det kanskje være fordi du har merket en del fysiske endringer i det siste.  Noen kjenner at kroppen er i forandring feks ved at man ikke har fått mensen til rett tid, er kvalm, kaster opp, vondt i magen, øm i brystene, føler press i underlivet, tretthet m.m. Andre merker ikke noen symptomer i det hele tatt i begynnelsen.

For å være sikker på om du er gravid bør du få tatt en graviditetstest. Det er flere steder du kan få tatt en test. Du kan selv kjøpe en test på apoteket, eller oppsøke lege, helsesøster, helsestasjon for ungdom eller Utekontakten.

Har du mistanke om at du er gravid og trenger noen å prate med, er du hjertelig velkommen hit til Utekontakten. Her får du tatt en graviditesttest helt gratis. Sammen kan vi hjelpe deg å finne ut av veien videre.

Skulle det vise seg at du er gravid vil det for de fleste utløse mange tanker og følelser. Det er viktig å finne noen å snakke med. Det store og vanskelige spørsmålet blir nå om du skal avbryte eller fortsette svangerskapet.

Vi kan være med deg hjem hvis du ønsker å snakke med foreldrene dine om det som har skjedd. Vi kan også være behjelpelig med bestilling av time hos lege og være med deg dit hvis du ønsker det.

Vi på Utekontakten støtter deg uansett hva du velger å gjøre.

"Abort"
"Jeg ønsker å fortsette svangerskapet"


 

 
«Tilbake  
  Tips en venn
 
Powered by: mpPublish