Utekontakten i BodøKontaktinformasjon
Hvordan har du det?
 

Denne siden handler om følelser, tanker, opplevelser og hva du kan gjøre for å ha det godt og finne ut av noe som er vanskelig for deg.

Hvordan har du det? Egentlig?

En god del ungdommer opplever ungdomstiden som vanskelig, det er verken unormalt eller rart. Det å være ungdom betyr at du skal vokse fysisk og psykisk, bli bedre kjent med deg selv og verden rundt deg, få mer ansvar, flere plikter, teste rus og kjærlighet og mye mer. For mange ungdommer er det mye nytt å forholde seg til, det er ikke alltid like enkelt. Noen opplever at de i perioder har det vanskelig med seg selv, familie eller venner. For noen ordner det seg etterhvert som en forstår mer av seg selv og verden rundt. Alle ungdommer er forskjellige og møter personlige utfordringer eller problemer på forskjellig vis.

Det er både spennende, utfordrende og noen ganger kjedelig å være ung. En ting er sikkert – mye skjer! Både utenpå og innenfor kroppen. På det fysiske og psykiske planet. Av både hyggelige og mindre hyggelige ting. Uansett – dette er med på å forme oss som
mennesker, og gjøre oss til det vi er, gjør oss unike.

 
«Tilbake  
  Tips en venn
 
Powered by: mpPublish